.....Historische GP Eext pagina.....veel plezier !!
Informatie Hobby Werk Sporten Links Contact
Historische GP
Miniatuurbouw
BoerderijPagerankseo monitoring


Download pagina

Alleen members!!

Klik afbeelding voor link

Sinds 2003 ben ik betrokken bij de Historische GP van Eext, een evenement voor historische motoren die op een circuit in het dorp Eext wordt verreden.

Tijdens deze demo's ben ik co÷rdinator in het Co÷rdinatiecentrum, hier wordt alles wat met de demo's te maken heeft geco÷rdineerd. Ook is er portofonisch verkeer met de 14 baanposten rond het circuit en de 8 verkeersposten in en rond het dorp Eext. Dit jaar zullen de demo's in beeld worden gebracht middels 7 camera's die door de 7 cameraposten langs het circuit 'live' zullen worden geregistreerd, hierdoor zijn we in het Co÷rdinatiecentrum nog beter voorbereid op calamiteiten.

De klus is geklaard voor wat betreft de bekabeling van de 7 cameraposten, maandagavond hebben we weer de jaarlijkse instructieavond voor de cameramensen gehouden en iedereen is weer enthousiast en er klaar voor. Dit jaar is er in het kader van het 10 jarig bestaan een Expotent ingericht. reden voor een nieuwe uitdaging, de beelden van de Demo's ook in deze tent te verzorgen. Zaterdag wordt er proef gedraaid en gaan we voor de Demodag op 23 augustus.