.....A1-GP & F1 pagina.....veel plezier !!
Informatie Hobby's Werk Sporten Links Contact
A1-GP & F1
Hyperlink1
Hyperlink3

           

  Streaming Video's

Wat is A1-GP
A1-GP Team Ned
A1-GP Int.

 

 

  A1-GP nieuws .....Eerste A1-GP race - - oktober 2009 - - Assen - - Nederland.....//////////.....Volgende F1 race - - 21 juni 2009 - - Silverstone - - Engeland .....

  A1-GP travel  

  A1-GP

  A1-GP gadgets

  A1-GP motor

  A1-GP chassisPagerankseo monitoring


Uitslagen A1-GP

 Steaming Video´s 

 Spijker F1 team
 Robert Dorenbosch
 Bouw McLaren
 Windtunnel BMW
 Launch McLaren MP4-22
 Launch Renault R27
 Launch Williams FW29
  Uitslagen F1
 
 F1
 
 Formule 1
 
 F1 travel
 
 F1 Racing
 
 F1 nieuws
 

 

 

  

 De A1-GP en F1 zijn, al is het voornamelijk Wiecher,ook een geliefde  sport.                 

 Al sinds tijden van de Formule 1 en sinds het ontstaan van de A1-GP-series   wekt deze tak van sport een grote aantrekkingskracht uit, dit natuurlijk door de  snelheid maar ook zeker door de spanning.  Het afgelopen jaar was de F1    aantrekkelijker en spannender dan ooit, Schumacher naderde Alonso toch wel  zéér dicht in het klassement.

 Ik ben 1 keer naar een F1-Grandprix geweest en wel in Franchorchamps in  België, dit maakte op mij een geweldige indruk, toch wel even anders dan op  TV. Dit komt natuurlijk mede door de locatie, deze was bij mij bekend van de  motorgrandprixs die er vroeger een week na de Dutch TT werden verreden.  Deze werden ieder jaar bijgewoond tot hier een eind aan kwam, een jammerlijke  zaak want het is en blijft een mooie entourage daar in de Ardennen.  Maar goed  dat het F1-circus er weer is neergestreken.

 Na afgelopen jaar de A1-GP van Nederland in Zandvoort te hebben bijgewoond  kwam weer het gevoel van 'toch mooier dan op TV' weer bij ons op. Een  bijkomend voordeel van deze serie is dat alles wat 'toegankelijker' (lees  goedkoper) is en natuurlijk rijd er een Nederlander mee. In het begin was Jos  Verstappen de coureur maar na een meningsverschil stapte de reservecoureur  Jeroen Bleekemolen in de cockpit en ik mag zeggen ook niet onverdienstelijk.

 Indien mogelijk worden de races ook nauwkeurig op TV gevolgd, waar  verslaggever Olaf Mol de F1 wedstrijden verslaat en Allard Kalff de A1.

 Ik heb wat leuke links en 'streaming video's' op de stee  geplaatst, die  betrekking hebben op beide raceklassen.